Permanente expositie Pop-up-Art-Gallery-4-The-Benefit Markstraat 10 Enschede

Er is in Enschede een grote diversiteit aan kunstenaars met ieder een eigen identiteit en expertise met daarbij een hoge mate van creatieve uitbundigheid.

Vanaf 1 oktober 2016 heeft in Enschede een uniek initiatief geresulteerd in een permanente expositie voor zo’n 15 lokale kunstenaars in een al lang leegstaand pand aan de Marktstraat 10 in Enschede. Iedere kunstenaar heeft een deel van een grote ruimte gekregen om naar eigen inzicht in te delen.

Toen Janine Bosch werd uitgenodigd om aan deze doorlopende expositie deel te nemen hoefde zij daarover niet lang na te denken. Voorwaarde en uitgangspunt is dat de toegang laagdrempelig moet zijn en dat bezoekers zich thuis voelen. Janine heeft daarom gekozen voor een huiskamer-achtige indeling en sfeer.

Een deel van het pand is ingericht als winkel, waar van meer dan 30 verschillende kunstenaars objecten gekocht kunnen worden. Via de winkel komt u in de ruim opgezette expositieruimte. Ook de daar getoonde en opgestelde kunstwerken zijn te koop.

De toegang is gratis en over het algemeen sluiten de openingstijden aan bij die van andere ondernemers in de stad.

Regelmatig zal Janine ook zelf aanwezig zijn om ter plaatse te schilderen en lessen en workshops te geven. Een unieke kans om een schilderij in wording te zien en over een tijdje het eindresultaat te kunnen aanschouwen.

Dus kom vrijblijvend binnen kijken.

[Not a valid template]

 

Geef een reactie